onsdag 23 mars 2011

Om jag skyndar mig...

...så kanske jag hinner skriva dagens inlägg INNAN KM ringer och berättar att han åker från jobbet.
Våra planer är nämligen att jag ska ta Raja på promenad och möta mannen vid affären. Dels för lite shopping, men också för att lämna av lite brev och hämta paket. "Syrran" Gunilla W (nej, vi är inte släkt, men det kändes som att vi alltid känt varandra när vi träffades och på den vägen är det) skickade mail om att hennes Afrikatäcken var på G!
**************************
Jag har sytt en del idag, men inte särskilt mycket. Jag tog tag i ett gammalt UFO och har tagit det ett steg närmare mot ett förfärdigande. När var fotbolls WM i Tyskland? Den som vet det vet också när jag började att sy på denna skapelse!
Hexagoner i hundratal. Scraps och tygprover från Marie på Textilia och Gertie på Lappålapp!
*********************************
Så har då älsklingen ringt och jag ska ta vår skendräktiga tik på promenad. Någon måste dammsuga. Hon har just varit ute och bäddat i jorden under vindruvan!!! Den med kännedom om tikar eller god fantasi kan nog lista ut hur det ser ut i vårt vardagsrum för tillfället! Dessutom är hon sur på matte som hindrade henne tre gånger från att hoppa upp i soffan!!!
Livet är hårt ibland!
**********************************
Ha en härlig kväll!
Nu ska vi ut i blåsten!
Kram Maja

8 kommentarer:

 1. Det är skönt att se att andra också har långlivade UFO:n. Det krävs inte mycket fantasi för att förstå varför det behöver dammsugas, vårt husdjur har upptäckt att det är vår och vill gå ut och det tackar jag för, nu har vi inte så mycket gråa hår överallt, hon var på väg att bli skånsk nakenkatt för ett tag sedan.

  SvaraRadera
 2. Fem år är väl ingenting. Jag började virka ett överkast när jag var 22-23 år och det är inte färdigt ännu ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vi har bestämt en UFOdag idag ,så du är inte ensam!!!Kramis

  SvaraRadera
 4. Hihi... visst är det härligt med hundar:-)))
  Kram o ha en skön prommis!

  SvaraRadera
 5. Och jag känner mig som ett UFO idag efter en nästan sömnlös natt med egen bråkande mage o sonen kräkandes i kaskader. Huäääää

  SvaraRadera
 6. EvaJ fick rätt jag sydde även idag med grönt helt insnöad eller men har ett stort lager av denna färgen kramis märit PS beror kanske på att jag verkligen gillar denna färgen DS

  SvaraRadera
 7. Nä nu har du ställt till det i mitt liv!!!! hehehe.... kommer ett inlägg hos mig senare ikväll för det kom visst post i "låddan" idag.... ;) Kram!!! och TACK SÅ HIMLA MASSOR MYCKET!!!

  SvaraRadera
 8. hääärligt färgglatt hexagonarbete! Kram Jenny

  SvaraRadera